top of page

אודות | קרן פרידמן גדסי

Artboard 6.png

שותפות ותיקות לדרך:
התחום התפתח דרך דיאלוג ארוך שנים ובנייה משותפת עם שותפות ותיקות לדרך – נשות מקצוע מומחיות בתחומן:

הילה לב רן, מפתחת מיזם Women Friendly  - טיפול רפואי ידידותי לנשים
דפני דנון, בעלת קליניקה להדרכת נשות מקצוע וטיפול בנשים במצבים מורכבים סביב הריון ולידה 
גלית הרמן, מתמחה בקונסטלציה ופיתוח בארגונים

וקצת יותר אישי.. 
גדלתי במושב עין יהב בערבה, בין שורות העגבניות והפלפלים וחבילות חוטים קופסאות כפתורים ומכונות התפירה של אמי.  לא גדלתי בבית של רעיונות. גדלתי בבית שכל הזמן עושים בו משהו, מייצרים משהו, רואים משהו גדל, מתפתח, נוצר. משהו שאחר כך קוטפים ומבשלים ואוכלים, או כזה שגוזרים ומודדים ותופרים ולובשים. הידיים שלי היו תמיד עסוקות בלגדל משהו.. ליצור משהו פיזי.

הנה הדברים שאני יודעת לעשות: אני יודעת לסקל אבנים, לזרוע, לדלל, לדשן, להעביר קוי מים, לקטוף, למיין, לארוז, להעמיס, לנהוג על טרקטור, לנהוג על טוסטוס, לקטר שאין לי כוח לקום לשדה, ואני יודעת גם לאכול לחם שחור אחיד עם מרגרינה ופרוסות בצל על ארגז הפוך באמצע יום עבודה בשדה. אני יודעת לתפור על מכונת תפירה על מכונת אובר לוק תעשייתית וגם על מכונה כמו של פעם, כזו שצריך להניע עם הרגל.  אלו קורות החיים שלי. שקרו וחיים. עולם התוכן הרגשי של שדה הלידה הפך להיות נושא החקר שלי ב 20 שנה האחרונות. מתוכו התפתח תחום הB.O.T שעוסק בתהליכים הפנימיים שמתהווים בתקופה הזו, בהתרחשות שמתחת לפני הקרקע ובמה שנרקם וצומח מתוכנו.

 
אשמח לשוחח ואפשר לכתוב לי לכאן:
Keren.f.gadasi@gmail.com

קרן פרידמן גדסי, מייסדת תחום ה (B.O.T (Birth Oriented Thinking, עוסקת בפיתוח תוכן לקידום תקשורת מיטיבה בעולם הלידה בישראל ובאופן ממוקד עוסקת בפיתוח מודלים המתייחסים למגבלות התקשורת בסביבה הספציפית של חדר לידה. הכשירה בגישת B.O.T מאות נשות מקצוע בישראל – רופאות משפחה, גניקולוגיות, מיילדות, פסיכולוגיות, יועצות הנקה, דולות, עובדות סוציאליות, פיזיותרפיסטיות ועוד.  בעלת ניסיון של 20 שנה בעבודה עם נשים וזוגות בעקבות הפלות, אבדנים וחוויות לידה טראומטיות, ויותר מעשור של הוראה ופיתוח תכניות למידה בקרב מקצועות הלידה.  תכנית B.O.T למיילדות שבהנחייתה הוצגה בכנסים מקצועיים בעולם. העשייה הנוכחית שלה קשורה לשיתוף פעולה עם צוותים בחדרי לידה ואנשי בריאות הנפש לטובת בנייה של מערכי תמיכה לצוותים עצמם והטמעתם בתוך שגרת היומיום בחדרי הלידה.

bottom of page